Varmepumpe med folie på gult murstenshus

Varmepumpe med folie på gult murstenshus
Ejerne af dette nyopførte typehus søgte en pæn type udeskjuler, der skulle nedtone varmepumpens placering for enden af det klassiske typehus.
Der blev søgt efter hus til varmepumper alle tænkelige steder, men løsningsforslagene var stærkt begrænsede og inspirerede ikke ejerne. Det traditionelle udbud af varmepumpeskjulere virkede ikke tiltrækkende.

Efter introduktionen til Decopumpe.dk konceptet stod valget klart imellem Massiv-folieløsningen ovenfor eller Struktur-folieløsningen nedenfor, der begge tager udgangspunkt i typehusets flotte gule farve, men adskiller sig fra hinanden ved at Struktur-folieløsningen også indarbejder væggens vandskurede murstensdesign i sit udtryk.

Hvorfor havde ingen udbydere varmepumpeskjulere tidligere tænkt varmepumperne tilstrækkeligt ind i de omgivelser, som de skulle fungere i? Som klassisk boligejer med drømmen om et dejligt pænt hjem investerer man enten mange penge i en ny eller eksisterende bolig, når man vælger at installere en varmepumpeløsning. Efter opsætningen af varmepumpen ønsker man da fortsat, at ens bolig fremstår ligeså pæn og indbydende som forinden.

Før og efter udtrykket af ejendommens udseende, skal som minimum have samme pæne fremtoning efter installationen af den nye moderne varmekilde.

Før og efter billede Varmepumpe folieløsning på gult hus

Ønsker du at vide mere?

Du kan få det, som du vil med en folieløsning fra en af
Decoliv's 2 kategorier: Massiv-folieløsning eller Struktur-folieløsning.

Udfyld vores kontaktformular med de nødvendige oplysninger, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt med forslag til din konkrete situation.